mer. 19 mai | Institut Tibétain Yeunten Ling

Mind-Heart-Body Coherence 2021/#1

Nieuwe 3-daagse retraite met als thema de harmonisatie van hart, lichaam en geest door middel van meditatie, yoga en hartcoherentie. Met de exclusieve deelname van de lama's van het Tibetaans Instituut, yogadocente Karma Chookela Bhutia en hartcoherentie specialist Frédéric Coppieters.
Les inscriptions sont closes
Mind-Heart-Body Coherence 2021/#1

Heure et lieu

19 mai, 10:00 UTC+2 – 21 mai, 16:00 UTC+2
Institut Tibétain Yeunten Ling, Château du Fond l'Evèque, Promenade Saint-Jean l'Agneau 4, 4500 Huy, Belgique

À propos de l'événement

Het thema van deze retraite is de harmonisatie van hart, lichaam en geest door middel van 3 complementaire disciplines: meditatie, yoga en hartcoherentie. Het Tibetaans Instituut biedt u 3 dagen praktijkervaring en stelt u de expertise van meerdere docenten en trainers ter beschikking. 

Lama Zeupa en Lama Tashi Nyima zullen het thema meditatie benaderen op een dynamische en relevante wijze en vooral afgestemd op de noden van onze huidige levensstijl. 

Karma Chookela zal haar grote beheersing van yoga met u delen tijdens originele sessies rond de thema's die gedurende deze retraite worden ontwikkeld (het niveau is voor iedereen toegangkelijk!). 

Frédéric Coppieters, hartcoherentie trainer, zal samen met u de wetenschap en intelligentie van het hart verdiepen en u in staat stellen om effectieve instrumenten toe te passen om stress en emoties te meten en te beheersen (met o.a. biofeedback sessies). Dit alles in het prachtige kader van het Tibetaans Instituut Yeunten Ling. De omringende natuur, de bijzondere energie van deze plek en de kwaliteit van de menselijke relaties laten niemand onverschillig..  

Deze dynamische synergie tussen moderne wetenschap en authentieke praktijken van duizenden jaren geleden is het kenmerk van de wens van het Tibetaans Instituut om zich open te stellen voor een publiek van alle horizonten. We wachten met heel ons hart op u! 

Les inscriptions sont closes

Partager cet événement